Heuga Smarte Sence

Bereken uw prijs

Wissen

Proefstalen aanvragen

Offerte aanvragen

  • Gratis kleurstalen
  • Laagste prijsgarantie
  • 600m2 showroom
Hulp nodig bij bestellen? Bel onze helpdesk: +31 (0)50 26 00 289

Smart Sense biedt het comfort van een zachte vloer en het voordeel van een harde vloer. Het bevat 60% recyclede content en is ideaal voor je woonkamer, hal en thuiskantoor. Smart Sense wordt richtingloos gelegd en geeft een maximaal snijverlies van 3%. Heuga Smart Sence bestelt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl

Beschrijving

Hoeveel tegels gaan er in 1 vierkante meter (m2)?
Heuga tegels zijn altijd 50cm x 50cm. In 1 vierkante meter (m2) gaan totaal dus 4 tegels.

Zijn Heuga tapijttegels duurder dan andere soorten vloeren?

Met Heuga tapijttegels heb je geen ondervloer of speciale lijm nodig en blijft er minder afval over dan bij andere vloeroplossingen. Dit scheelt tijd en geld vergeleken met de meeste andere vloerbedekkingen. Omdat de tegels gemakkelijk zelf te leggen zijn, kun je besparen op de kosten voor een professionele legger. Door de sterke kwaliteit gaan de tegels erg lang mee en blijft het onderhoud beperkt, waardoor ze op lange termijn kosteneffectiever zijn.

Kan ik Heuga-producten zelf leggen?
Jazeker. Het leggen van Heuga-tegels is uiterst eenvoudig. Iedereen die een beetje handig is legt gemakkelijk zelf een Heuga-vloer. De leginstructie vind je ook in de verpakking van alle producten. Het enige dat je nodig hebt, is eenvoudig gereedschap.

Mogen Heuga tapijttegels op vloerverwarming worden gelegd?
Ja, alle Heuga-tapijttegels zijn geschikt voor vloerverwarming mits de maximumtemperatuur van de vloer niet boven de 28°C uitkomt.

Specificaties
Kleur

, , , ,

Pakinhoud (m2)

Breedte in cm

Lengte in cm

Vloerverwarming

Gebruiksklasse

Reviews (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heuga Smarte Sence” te beoordelen