Interface Series 1.201

Bereken uw prijs

Wissen

Proefstalen aanvragen

Offerte aanvragen

 • Gratis kleurstalen
 • Laagste prijsgarantie
 • 600m2 showroom
Hulp nodig bij bestellen? Bel onze helpdesk: +31 (0)50 26 00 289

Het aantrekkelijke gespikkelde dessin van de Interface Series 1.201 geeft dit tapijt een sterk vuilverbergend karakter. Deze vloer ziet er altijd strak en schoon uit, zelfs na enkele jaren zwaar gebruik. Kies uit ??n van de acht hedendaagse kleuren, van Kingfisher blauw tot Paprika rood, of gebruik meerdere kleuren om uw eigen design te maken. Het dessin van Series1.201 kan op zichzelf toegepast worden maar ook in combinatie met de Interface 1.101. Dit biedt u vele combinatie-mogelijkheden voor grotere vloeroppervlakten. Series 1.201, een sterk en makkelijk te onderhouden tapijt. Gemaakt van 100% solution dyed polyamide garen en voorzien van een Graphlex backing. Hierdoor is Series 1.201 geschikt op plaatsen waar u de eigenschappen en duurzaamheid van een sterke projectkwaliteit nodig heeft. Serie 1.201 bestelt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl

Beschrijving

Kan ik tapijttegels zelf leggen?
Jazeker. Het leggen van tapijttegels is uiterst eenvoudig. Iedereen die een beetje handig is legt gemakkelijk zelf een tapijttegelvloer. De leginstructie vind je ook in de verpakking van alle producten. Het enige dat je nodig hebt, is eenvoudig gereedschap. 

Mogen tapijttegels op vloerverwarming worden gelegd?
Ja, alle tapijttegels zijn geschikt voor vloerverwarming mits de maximumtemperatuur van de vloer niet boven de 28°C uitkomt.

Specificaties
Kleur

, , , , , ,

Pakinhoud (m2)

Breedte in cm

Lengte in cm

Vloerverwarming

Gebruiksklasse

Bestelhulp vloeren

Laminaat en PVC gaan per m²

U dient op te geven het aantal m². Hiervoor meet u de lengte en vermenigvuldigd u die met de breedte van de ruimte.

 • Bijvoorbeeld: lengte 8 meter x breedte 4 meter = 32 m².
  Bereken altijd 1 à 2 m² extra voor het snijverlies. U dient in te vullen 33 of 34 m²

Tapijt en Vinyl gaan per strekkende meter op 400 cm breed

Bekijk hoe de vloerbedekking het voordeligste in de ruimte komt te liggen. Het liefst zonder naden maar in ieder geval met zo weinig mogelijk naden.

Voorbeelden
 • Een ruimte met een lengte van 8.00 meter en breedte van 3.90 meter
  In deze ruimte kan een vloerbedekking in komen uit één stuk van 8.15 cm (inclusief snij verlies). U dient op te geven 8.15 cm
 • Een ruimte met een lengte van 9.50 meter en een breedte van 4.20 meter
  Bij een vloerbedekking van 4.00 meter breed zal dit in meerdere stukken gelegd moeten worden, met een lengte naad langs de kant of 2 dwarsnaden in de ruimte, voor de laatste heeft u 3 stukken nodig van 4.30 cm = 12.90 cm totaal in te vullen.

Dit is natuurlijk altijd afhankelijk van uw situatie en wat voor materiaal u besteld. U kunt hierbij altijd onze hulp inroepen via onze klantenservice: 050-2600289.

Reviews (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Interface Series 1.201” te beoordelen