Marathon Super 10dB ondervloer

Op voorraad

Prijs:  59,61

Offerte aanvragen

 • Laagste prijsgarantie
 • 600m2 showroom
Hulp nodig bij bestellen? Bel onze helpdesk: +31 (0)50 26 00 289

Marathon Super is een geluid reducerende ondervloer met een egaliserend en stabiliserend vermogen speciaal ontwikkelend voor Vinyl en klik PVC vloeren. Marathon Super is opgebouwd uit een harde bovenlaag met een zachte softboard onderlaag. De zachte onderlaag vlakt oneffenheden tot 2 mm uit en draagt daardoor bij aan een perfect eindresultaat tijdens de te leggen PVC vloeren. De harde bovenlaag zorgt voor een stabiele basisvloer en voorkomt het indrukken van stoelpoten, naaldhakken of andere voorwerpen. Marathon Super behaalt 10dB geluidsreductie en is daarmee perfect geschikt voor appartementen en bovenwoningen. Marathon Super is niet geschikt voor directe verlijming. Pakinhoud: 5.31m2

Bestelhulp vloeren

Laminaat en PVC gaan per m²

U dient op te geven het aantal m². Hiervoor meet u de lengte en vermenigvuldigd u die met de breedte van de ruimte.

 • Bijvoorbeeld: lengte 8 meter x breedte 4 meter = 32 m².
  Bereken altijd 1 à 2 m² extra voor het snijverlies. U dient in te vullen 33 of 34 m²

Tapijt en Vinyl gaan per strekkende meter op 400 cm breed

Bekijk hoe de vloerbedekking het voordeligste in de ruimte komt te liggen. Het liefst zonder naden maar in ieder geval met zo weinig mogelijk naden.

Voorbeelden
 • Een ruimte met een lengte van 8.00 meter en breedte van 3.90 meter
  In deze ruimte kan een vloerbedekking in komen uit één stuk van 8.15 cm (inclusief snij verlies). U dient op te geven 8.15 cm
 • Een ruimte met een lengte van 9.50 meter en een breedte van 4.20 meter
  Bij een vloerbedekking van 4.00 meter breed zal dit in meerdere stukken gelegd moeten worden, met een lengte naad langs de kant of 2 dwarsnaden in de ruimte, voor de laatste heeft u 3 stukken nodig van 4.30 cm = 12.90 cm totaal in te vullen.

Dit is natuurlijk altijd afhankelijk van uw situatie en wat voor materiaal u besteld. U kunt hierbij altijd onze hulp inroepen via onze klantenservice: 050-2600289.

Reviews (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Marathon Super 10dB ondervloer” te beoordelen