Moduleo Select Classic Oak 24946

• Laagste prijsgarantie
  • 600m2 showroom
Hulp nodig bij bestellen? Bel onze helpdesk: +31 (0)50 26 00 289

Moduleo fascineert door zijn veelzijdigheid en zijn design meerwaarde. De modulaire tegels en planken zien er met hun levenechte textuur heel realistisch uit en ze zijn in allerhande patronen te verleggen. Het unieke van de Moduleo Impress serie is dat de toplaag het patroon van de plank volgt waardoor deze PVC vloeren serie niet meer van echt hout te onderscheiden is. Aangenaam en warm aanvoelend, geluiddempend, uitstekend bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor badkamer of keuken, want al onze producten zijn waterbestendig. Ook gebruik met vloerverwarming is geen probleem. Moduleo Impress PVC is zowel verkijgbaar in een plakversie als een klickversie.

Opmeten:

Houd bij het opmeten van uw vloer altijd rekening met ca. 5-10% snij/zaagverlies.

Onderhoud:
Wenst u het nieuw aspect van uw vloer langer te behouden, streef dan een juist onderhoud na en hou rekening met volgende punten:

• reinig uw vloer meteen na installatie
  • onderhoud uw vloer dagelijks
  • plan een grondig onderhoud na langdurig en intensief gebruik
  • zorg voor vuilwerende barrières zoals vuilmatten.

Garantie:
Op Moduleo PVC vloeren geldt een garantietermijn van 20 jaren bij consumenten gebruik en 10 jaar bij projectmatige toepassingen.

Vochtbestendig

Pakinhoud (m2)

V-Groef

Breedte in cm

Lengte in cm

Vloerverwarming

Gebruiksklasse

Bestelhulp vloeren

Laminaat en PVC gaan per m²

U dient op te geven het aantal m². Hiervoor meet u de lengte en vermenigvuldigd u die met de breedte van de ruimte.

• Bijvoorbeeld: lengte 8 meter x breedte 4 meter = 32 m².
    Bereken altijd 1 à 2 m² extra voor het snijverlies. U dient in te vullen 33 of 34 m²

Tapijt en Vinyl gaan per strekkende meter op 400 cm breed

Bekijk hoe de vloerbedekking het voordeligste in de ruimte komt te liggen. Het liefst zonder naden maar in ieder geval met zo weinig mogelijk naden.

Voorbeelden
  • Een ruimte met een lengte van 8.00 meter en breedte van 3.90 meter
    In deze ruimte kan een vloerbedekking in komen uit één stuk van 8.15 cm (inclusief snij verlies). U dient op te geven 8.15 cm
  • Een ruimte met een lengte van 9.50 meter en een breedte van 4.20 meter
    Bij een vloerbedekking van 4.00 meter breed zal dit in meerdere stukken gelegd moeten worden, met een lengte naad langs de kant of 2 dwarsnaden in de ruimte, voor de laatste heeft u 3 stukken nodig van 4.30 cm = 12.90 cm totaal in te vullen.

Dit is natuurlijk altijd afhankelijk van uw situatie en wat voor materiaal u besteld. U kunt hierbij altijd onze hulp inroepen via onze klantenservice: 050-2600289.

Reviews (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moduleo Select Classic Oak 24946” te beoordelen