Timbermate Excel Ondervloer 15m2

Op voorraad

Prijs:  119,95

Offerte aanvragen

 • Laagste prijsgarantie
 • 600m2 showroom
Hulp nodig bij bestellen? Bel onze helpdesk: +31 (0)50 26 00 289

De complete ondervloer voor hout- en laminaatvloeren! Timbermate Excel is van hoge kwaliteit, gemaakt van een hoogwaardig rubber mengsel in combinatie met de unieke Vapourstop dampdichte laag waardoor het gebruik van een extra pu-folie overbodig wordt. Dit is van groot belang voor de bescherming van de houten- of laminaatvloeren tegen opstijgend vocht of waterdamp ten einde onherstelbare schade na installatie te voorkomen. De onzichtbare geluidsbarri?re van Timbermate Excel geeft 23 dB aan geluidsreductie, getest volgens de the British Standard norm (BS). Eenmaal ge?nstalleerd biedt Timbermate Excel ook in geval van kleine oneffenheden een ideale ondervloer waarop laminaat of hout eenvoudig gelegd kan worden. Timbermate Excel geleid geen elektriciteit en is brandvertragend. Timmermate Excel bestelt u nu extra goedkoop bij Vloer en Gordijn.nl voor maar ? 5,95 pm2!

Bestelhulp vloeren

Laminaat en PVC gaan per m²

U dient op te geven het aantal m². Hiervoor meet u de lengte en vermenigvuldigd u die met de breedte van de ruimte.

 • Bijvoorbeeld: lengte 8 meter x breedte 4 meter = 32 m².
  Bereken altijd 1 à 2 m² extra voor het snijverlies. U dient in te vullen 33 of 34 m²

Tapijt en Vinyl gaan per strekkende meter op 400 cm breed

Bekijk hoe de vloerbedekking het voordeligste in de ruimte komt te liggen. Het liefst zonder naden maar in ieder geval met zo weinig mogelijk naden.

Voorbeelden
 • Een ruimte met een lengte van 8.00 meter en breedte van 3.90 meter
  In deze ruimte kan een vloerbedekking in komen uit één stuk van 8.15 cm (inclusief snij verlies). U dient op te geven 8.15 cm
 • Een ruimte met een lengte van 9.50 meter en een breedte van 4.20 meter
  Bij een vloerbedekking van 4.00 meter breed zal dit in meerdere stukken gelegd moeten worden, met een lengte naad langs de kant of 2 dwarsnaden in de ruimte, voor de laatste heeft u 3 stukken nodig van 4.30 cm = 12.90 cm totaal in te vullen.

Dit is natuurlijk altijd afhankelijk van uw situatie en wat voor materiaal u besteld. U kunt hierbij altijd onze hulp inroepen via onze klantenservice: 050-2600289.

Reviews (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Timbermate Excel Ondervloer 15m2” te beoordelen