Accessoires

1 - 30 of 68
Plakplint bijpassend 240cm

Plakplint bijpassend 240cm

Bij alle kleuren en soorten laminaat is er een bijpassende originele plakplint bij te leveren. Selecteer deze plakplint bij uw order en wij zorgen ervoor dat u de juiste kleur meegeleverd krijgt. Let op: de plakplint plakt u op het laminaat over de uitzettingsvoeg. Deze plint plakt u dus niet tegen de muur!

€ 4,45
Alu-foam ondervloer 25m2

Alu-foam ondervloer 25m2

Alufoam met overlap van 20 cm is een isolerende en egaliserende ondervloer voor laminaat en parket. Alufoam ondervloer met een overlap van 20 cm is dampdicht en isoleert zowel thermisch als akoestisch. Alufoam ondervloer bestaat uit polyethyleenfoam voorzien van een aluminium PP-film en is leverbaar op rol van 25 meter lang, en 1,00 meter breed excl. overlap met een dikte van 2 mm.

€ 47,95
F. Ball F3 Tapijtlijm

F. Ball Tapijtlijm

Deze tapijtlijm is uitermate geschikt om uw tapijt te verlijmen. In 1 emmer tapijtlijm zit 10 liter waarmee u ongeveer 30m2 - 40m2 tapijt kunt verlijmen. De F. Ball F3 Tapijtlijm is een dispersie lijm met een uitstekende natte hechting en een zeer snelle aanvangskleefkracht. Het is beschermd tegen biodegradatie en geschikt voor gebruik op een vloer met vloerverwarming.

€ 69,95
F. Ball Vinyl lijm

F. Ball Vinyl lijm

Deze vinyl lijm is uitermate geschikt om uw vinyl te verlijmen. In 1 emmer vinyl lijm zit 10 liter waarmee u ongeveer 30m2 - 40m2 vinyl kunt verlijmen. De F. Ball F3 vinyl lijm is een dispersie lijm met een uitstekende natte hechting en een zeer snelle aanvangskleefkracht. Het is beschermd tegen biodegradatie en geschikt voor gebruik op een vloer met vloerverwarming.

€ 69,95
F. Ball RED BAG Egalisatie

F. Ball RED BAG Egalisatie

Met water aan te maken egaliseermiddel. Het egaliseermiddel is een mengsel van zand,cement en polymeren. Na mixing met de juist hoeveelheid leidingwater, is het gemakkelijk uit te vloeien.Geschikt om ondervloeren mee te egaliseren. F. Ball Stopgap RED BAG Egaline is een zelf uitvloeiend, egaliserend uitvlakmiddel om te mengen met water. Het poeder is een proteïnvrije mix van zand, cement en organische polymeren. Het is ontworpen om een glad, dicht oppervlak te vormen. Geschikt voor absorberende ondervloeren en voor biologisch gevoelige gebieden. Stopbag Red Bag is ontworpen voor gebieden die voet en licht rijverkeer ondergaan en kan gebruikt worden op een normale vloerverwarming. het kan aangebracht worden met een laagdikte van maximum 6mm ongevuld en minimum 3mm.

€ 39,95
F. Ball F46 PVC lijm

F. Ball F46 PVC lijm

Een oplosmiddelvrije PVC lijm geschikt voor droge verlijming van PVC stroken en tegels. De F46 aanbrengen met een A-1 vertanding en zonodig uitrollen met een vachtroller. Geplaatst PVC zit pas vast wanneer het aangedrukt is of gewalst. De F46 heeft een heel lange open tijd, wordt transparant met een zeer hoge kleefkracht. Is geschikt voor vloeren met vloerverwarming. De lijm is verpakt in een emmer van 10 liter. Het verbruik per emmer ligt tussen de 40m2 en 50m2.

€ 110,00
Quickstep Unisound

Quickstep Unisound Ondervloer

De unieke Unisound ondervloer in combinatie met dampscherm is de klassieke oplossing voor de vermindering van reflectiegeluid. Deze ondervloer heeft een gesloten celstructuur die steeds naar zijn oorspronkelijke vorm terugkeert, ook na jarenlang gebruik. Score op beperking van het reflectiegeluid: *** Score op beperking van het transmissiegeluid: Delta lw* = 19 dB 1 rol : 15m² Dikte: 2mm

€ 74,95
Quickstep Incizo Porfiel

Quickstep Incizo profiel

Het gepatenteerde Quick-Step Incizo profiel is buitengewoon handig om je vloer en trap perfect af te werken. Je kunt voor alle afwerkingen hetzelfde profiel gebruiken. Snijd het Incizo profiel met behulp van het meegeleverde mesje in de gewenste vorm. De Incizo profiel kan op 5 manieren gebruikt worden: Als eindprofiel, als overgangsprofiel, als uitzettingsprofiel, als aansluitprofiel en nu ook als trapprofiel. Lengte: 215cm lang Breedte: 48mm Dikte: 13mm

€ 39,95
Redupax ondervloerplaten

Redupax Ondervloerplaten 8.12 m2

De geluidsreducerende ondervloerplaten van Redupax zijn uitermate geschikt voor laminaat en parket vloeren. Deze ondervloerplaten kunt u gemakkelijk los op de grond plaatsen waarna u vervolgens de vloer er overheen legt. Redupax® is één van de meest ideale ondervloeren voor laminaat en parket en garandeert een lange levensduur van uw kostbare vloer. Als u deze ondervloer onder laminaat wilt gebruiken dient u altijd een vochtwerende/dampdichte PE folie te gebruiken! In 1 pak Redupax zit totaal 8.12 m2 Afmeting: 59cm x 86cm Dikte ondervloer: 9 mm Redupax voldoet aan de normen en aanbevelingen van het bouwbesluit. Het draagt dan ook het TNO productlabel. Redupax® bereikt een contactgeluidreductie van 20 dB ΔLw / 10 dB ΔLlin in combinatie met kliklaminaat en 22 dB ΔLw / 10 dB ΔLlin in combinatie met verlijmd laminaat, op basis van de nieuwe Europese norm NEN-BS-EN-ISO 140-8 / 717-2 (NPR 5079). Redupax® is samengesteld uit zuiver natuurlijk resthout van populieren, berken en naaldbomen en is daarmee volledig milieuvriendelijk. Naast de reeds vernoemde geluidsreductie, zorgt Redupax® ook voor een hoge mate van thermische isolatie en een egalisatie van oneffenheden tot 3 mm in iedere draagvloer.

€ 42,50
Quick-Step Standaardplint

Quick-Step Standaardplint

De Quick-Step Standaardplint past bij iedere kleur van uw Quick-Step vloer. Deze plinten zijn zeer krasbestendig en geven de vloer een extra dimensie. Op de plinten krijgt u dezelfde garantie als op uw Quick-Step vloer. Ze zijn 240cm lang, 1,2cm dik en 5,8cm hoog. De Quick-Step Standaardplint is alleen te bestellen voor Quick-Step laminaat vloeren.

€ 8,75
Quick-Step Parketplint

Quick-Step Parketplint

De Quick-Step Parketplint past bij iedere laminaatvloer van Quick-Step. Deze plinten zijn zeer krasbestendig en geven uw vloer een mooie, strakke en afgewerkte uitstraling. Op de plinten krijgt u dezelfde garantie als op uw Quick-Step vloer. De Quick-Step Parketplint is 240cm lang, 1,4cm dik en 7,7cm hoog.

€ 14,95
Quick-Step Largo Parketplint

Quick-Step Largo Parketplint

De Quick-Step Largo Parketplint is speciaal ontwikkeld voor de brede, lange planken van Quick-Step Largo. De kleur van deze plint is identiek aan de kleur van het Largo laminaat. Aan de achterzijde van deze plint is een groef om eventuele kabels weg te werken. Het bevestigen is het gemakkelijkste met montagekit. Lengte: 240 cm Hoogte: 10 cm Dikte: 1,4 cm

€ 15,50
Quick-Step Reparatieset

Quick-Step Reparatieset

Met de Quick-Step Reparatieset kunt u gemakkelijk kleine beschadigingen herstellen. Werk de kleur van de beschadigde plank(en) bij met een van de zeven wasblokjes die speciaal zijn ontworpen en alle kleuren van Quick-Step vloeren nabootsen. Het reparatieset bestaan uit een smeltmes, reinigingskam, zeven wasblokjes en schuurpapier.

€ 44,95
Quick-Step Clean 1L

Quick-Step Clean Onderhoudsmiddel 1L

De Quick-Step Clean onderhoudsmiddel is hét product om alle Quick-Step laminaat- en parketvloeren snel en effectief te reinigen. Inhoud is 1000ml. Door gebruik te maken van dit middel verlengt u de levensduur van uw vloer aanzienlijk!

€ 8,95
1 - 30 of 68