Lijmen

5 producten
F. Ball F3 Tapijtlijm

F. Ball Tapijtlijm

Deze tapijtlijm is uitermate geschikt om uw tapijt te verlijmen. In 1 emmer tapijtlijm zit 10 liter waarmee u ongeveer 30m2 - 40m2 tapijt kunt verlijmen. De F. Ball F3 Tapijtlijm is een dispersie lijm met een uitstekende natte hechting en een zeer snelle aanvangskleefkracht. Het is beschermd tegen biodegradatie en geschikt voor gebruik op een vloer met vloerverwarming.

€ 69,95
F. Ball Vinyl lijm

F. Ball Vinyl lijm

Deze vinyl lijm is uitermate geschikt om uw vinyl te verlijmen. In 1 emmer vinyl lijm zit 10 liter waarmee u ongeveer 30m2 - 40m2 vinyl kunt verlijmen. De F. Ball F3 vinyl lijm is een dispersie lijm met een uitstekende natte hechting en een zeer snelle aanvangskleefkracht. Het is beschermd tegen biodegradatie en geschikt voor gebruik op een vloer met vloerverwarming.

€ 69,95
F. Ball F46 PVC lijm

F. Ball F46 PVC lijm

Een oplosmiddelvrije PVC lijm geschikt voor droge verlijming van PVC stroken en tegels. De F46 aanbrengen met een A-1 vertanding en zonodig uitrollen met een vachtroller. Geplaatst PVC zit pas vast wanneer het aangedrukt is of gewalst. De F46 heeft een heel lange open tijd, wordt transparant met een zeer hoge kleefkracht. Is geschikt voor vloeren met vloerverwarming. De lijm is verpakt in een emmer van 10 liter. Het verbruik per emmer ligt tussen de 40m2 en 50m2.

€ 110,00
F. Ball Marmoleum lijm

F. Ball F54 Marmoleum lijm

Een synthetisch rubber emulsion linoleum/ marmoleum lijm met een zeer hoge eind sterkte. Bestand tegen biologische afbreekbaarheid en is geschikt voor toepassing op vloeren met vloerverwarming. De lijm is verpakt in een emmer van 10 liter. Het verbruik per emmer ligt ongeveer op 30m2/

€ 70,00
5 producten