2 zijdige v-groef

9 producten
Quickstep Impressive Ultra IMU1859 Witte Planken LHD

De Quickstep Impressive Ultra is de allernieuwste laminaat serie van Quickstep. Deze vloeren bestaan uit lange delen van 138 cm en 9 cm breed met een matte uitstraling. Door de 4-zijdige V-Groef is deze laminaatvloer nauwelijks nog van een echte houten vloer te onderscheiden. Pluspunt van deze vloer is tevens dat deze extra waterafstotend is, waardoor er tussen de voegen in nauwelijks vocht kan intreden. Ideaal dus in de keuken of met huisdieren. Quickstep Impressive bestelt u nu extra voordelig bij Vloer en Gordijn.nl.

Quickstep Impressive Ultra IMU1857 Beige Eik met Zaagsnedes

Quickstep ImpressiveUltra IMU1856 Zachte Eik Warmgrijs

Quickstep Impressive Ultra IMU1856 Zachte Eik Warmgrijs

Quickstep Impressive Ultra IMU1849 Klassieke Eik 1Bruin

Quickstep Impressive Ultra IMU1849 Klassieke Eik Bruin

Quickstep Impressive Ultra IMU1850 Geschraapte Eik Grijsbruin

Quickstep Impressive Ultra IMU1848 Klassieke Natuur

Quickstep Impressive Ultra IMU1848 Klassieke Eik Natuur

Quickstep Impressive Ultra IMU1855 Zachte Eik Natuur

De Quickstep Impressive is de allernieuwste laminaat serie van Quickstep. Deze vloeren bestaan uit lange delen van 138 cm en 9 cm breed met een matte uitstraling. Door de 4-zijdige V-Groef is deze laminaatvloer nauwelijks nog van een echte houten vloer te onderscheiden. Pluspunt van deze vloer is tevens dat deze extra waterafstotend is, waardoor er tussen de voegen in nauwelijks vocht kan intreden. Ideaal dus in de keuken of met huisdieren. Quickstep Impressive bestelt u nu extra voordelig bij Vloer en Gordijn.nl.

Quickstep Impressive Ultra IMU1853 Gezandstraalde Eik Natuur

Quickstep Impressive Ultra IMU1854 Zachte Eik Beige

9 producten
Hier vindt u ons aanbod van 2-zijdige v-groef laminaat, andere montage opties zijn v-groef laminaat, 4-zijdige v-groef laminaat, tegel laminaat en kliklaminaat.