Resultaat 1–24 van de 70 resultaten wordt getoond

BerryAlloc

BerryAlloc biedt een zeer gevarieerd assortiment aan duurzame laminaatvloeren voor alle ruimtes in uw woning (inclusief keuken en badkamer!), van klasse 32 tot 33. U heeft de keuze uit alle denkbare houtsoorten, afwerkingen en designs. Geeft u de voorkeur aan smalle planken, extra lange of extra brede planken? Of gaat u toch voor een standaard formaat? De mogelijkheden zijn eindeloos!


BerryAlloc assortiment

BerryAlloc is al ruim 60 jaar één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van innovatieve laminaatvloeren en wandpanelen. Het merk besteed veel aandacht aan research & development, en zoekt voortdurend naar nieuwe oplossingen met betrekking tot duurzaamheid en technische prestaties. Dit heeft geleidt tot een prachtig assortiment aan mooie en sterke laminaatvloeren en fantastische installatiesystemen. De Best Loc® en Best Loc® X-Treme locking systemen worden zelfs gedekt door een levenslange garantie! Alle BerryAlloc laminaatvloeren zijn voorzien van het PEFC label, dus u haalt ook nog eens een verantwoord product in huis.

BerryAlloc vloeren online bestellen

Neem rustig eens een kijkje in ons ruime aanbod BerryAlloc laminaat vloeren. In de online shop van Vloer en Gordijn.nl profiteert u altijd van een uitstekende service én de voordeligste prijzen!