Laminaat Grijs

2 producten
Quickstep Largo LPU 1663 Dominicano Eik Grijs

Quickstep Largo LPU 1663 Dominicano Eik Grijs

Quickstep LPU 1663 Dominicano Eik Grijs is een nieuwe kleur in de Quickstep Largo serie. De langste en breedste selectie laminaatplanken van Quick-Step® vindt u in de Largo collectie. De extra lange planken scheppen diepte en geven een extra gevoel van ruimte. De unieke groef past bij het karakter van het houtdessin, en dessins herhalen zich nooit op de planken. Dankzij het unieke Uniclic® systeem van Quick-Step kunt u dit product simpel, snel en vlot zelf installeren. - Geen designherhalingen op de planken - 60 verschillende plankvariaties per decor - Extra dik! 9,5 mm (massiever geluid)

Normale prijs: € 30,95

Special Price € 23,95 p/m2

Quickstep ImpressiveUltra IMU1856 Zachte Eik Warmgrijs

Quickstep Impressive Ultra IMU1856 Zachte Eik Warmgrijs

De Quickstep Impressive Ultra is de allernieuwste laminaat serie van Quickstep. Deze vloeren bestaan uit lange delen van 138 cm en 9 cm breed met een matte uitstraling. Door de 4-zijdige V-Groef is deze laminaatvloer nauwelijks nog van een echte houten vloer te onderscheiden. Pluspunt van deze vloer is tevens dat deze extra waterafstotend is, waardoor er tussen de voegen in nauwelijks vocht kan intreden. Ideaal dus in de keuken of met huisdieren. Quickstep Impressive bestelt u nu extra voordelig bij Vloer en Gordijn.nl.

Normale prijs: € 37,95

Special Price € 33,95 p/m2

2 producten

Bent u op zoek naar laminaat? Op Vloerengordijn.nl kunt u diverse soorten laminaat bestellen, waaronder grijs laminaat.

Laminaat uitkiezen

Laminaat is een populaire vloersoort in Nederland. Het bestaat uit vier verschillende lagen die elk een eigen functie hebben. De bovenste laag is verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. De structuur van hout is een veelvoorkomend patroon. Een laminaatvloer heeft daardoor dezelfde uitstraling als een vloer van echt hout. U kunt kiezen uit diverse structuren, maar ook uit meerdere kleuren. Grijs laminaat geeft uw huis een moderne, strakke sfeer, terwijl een donkere vloer voor een stoere uitstraling zorgt.

Diverse kleuren laminaat

U kunt naast grijs laminaat ook laminaat met een andere kleur aanschaffen. U kunt hierdoor makkelijk laminaat uitkiezen dat perfect bij uw interieur past.  De andere kleuren laminaat in ons assortiment zijn beigebruindonkerbruinzwartgrijsrood,eiken/oakmerbauwengenatuursteenwhite washdonkergrey wash en licht.