Kliklaminaat

1 producten
Quickstep Impressive Ultra IMU1854 Zachte Eik Beige

Quickstep Impressive Ultra IMU1854 Zachte Eik Beige

De Quickstep Impressive Ultra is de allernieuwste laminaat serie van Quickstep. Deze vloeren bestaan uit lange delen van 138 cm en 9 cm breed met een matte uitstraling. Door de 4-zijdige V-Groef is deze laminaatvloer nauwelijks nog van een echte houten vloer te onderscheiden. Pluspunt van deze vloer is tevens dat deze extra waterafstotend is, waardoor er tussen de voegen in nauwelijks vocht kan intreden. Ideaal dus in de keuken of met huisdieren. Quickstep Impressive bestelt u nu extra voordelig bij Vloer en Gordijn.nl.

Normale prijs: € 37,95

Special Price € 33,95 p/m2

1 producten

Op Vloerengordijn.nl vindt u diverse soorten laminaat met diverse montage opties, waaronder kliklaminaat.

Eigenschappen kliklaminaat

Met kliklaminaat kunt u makkelijk en snel een mooie vloer leggen. Kliklaminaat bevat aan één zijkant een gleuf en de andere zijkant heeft een uitstulping. De kant met een uitstulping wordt schuin tegen de zijkant van een andere plank gezet. Vervolgens wordt de plank neergelegd, waardoor de planken in elkaar klikken. Dit zorgt voor een stevige verbinding. Dankzij dit handige kliksysteem kunt u ervoor kiezen om zelf een laminaatvloer te leggen. Een vloer is erg bepalend voor de sfeer in uw huis. Kliklaminaat is dan ook in diverse varianten verkrijgbaar. U heeft keuze uit diverse kleuren en structuren. Hierdoor kunt u laminaat uitkiezen dat perfect bij uw interieur aansluit.

Diverse soorten laminaat

Wilt u laminaat kopen dat op een andere manier gemonteerd moet worden? U kunt naast kliklaminaat ook andere soorten laminaat bij ons bestellen, zoals v-groef laminaat en tegel laminaat.