Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Krono Original laminaat

Wanneer u kiest voor Krono Original laminaat, dan bent u verzekerd van een duurzame, onderhoudsvriendelijke vloer met een hoge weerstand en een stijlvol design.

SALE

Voordelen Krono Original

Krono Original laminaat bestaat voor 90% uit hout dat afkomstig is uit duurzame bosbouw en is dankzij de bijzonder harde oppervlakte coating zeer kras- en slijtbestendig. Ook puntbelastingen, bijvoorbeeld door zware meubelstukken, laten geen sporen achter. Krono Original laminaat is UV-licht bestendig, waardoor het niet zal verbleken of verkleuren door zonlicht. Dankzij de antiallergische eigenschappen is dit laminaat ook uitstekend geschikt voor mensen met een allergie. De vloeren zijn tevens warmtegeleidend, en kunnen dus ook toegepast worden in combinatie met vloerverwarming. Dankzij het Krono Original Twin Clic Systeem kunt u deze vloeren eenvoudig zelf leggen. Krono Original vloeren zijn zeer duurzaam en hebben bij gebruik in woningen een levensduur van 15 tot 20 jaar. U krijgt in elk geval 15 jaar fabrieksgarantie op uw aankoop.

Krono Original vloeren online bestellen

Bent u overtuigd van alle voordelen van Krono Original laminaat? Neem dan een kijkje in ons aanbod en bestel uw nieuwe vloer op Vloer en Gordijn.nl! U kunt uiteraard ook eerst een aantal proefstalen bij ons bestellen!