Krono Stone Impression Classic

3 producten
Krono Stone Impression Classic 8475 Mustang Slate

Krono Stone Impression 8475 Mustang Slate

Krono Stone Impression Classic 8475 Mustang Slate. Breng een vleugje natuur in uw woning met Stone Impression Classic. Deze laminaatvloer biedt het uiterlijk van een echte stenen vloer zonder het moeizame leggen van zware massieve natuurstenen tegels. De mooi gevormde, grote tegels kunnen parallel of in wildverband worden gelegd en geven de laminaatvloer de indruk van een natuurgetrouw voegpatroon van een echte stenen vloer, wat een buitengewoon natuurlijk verschijningsbeeld oplevert.

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 16,95 p/m2

Krono Stone Impression 8066 Nero Impala

Krono Stone Impression 8066 Nero Impala

Krono Stone Impression 8066 Nero Impala. Breng een vleugje natuur in uw woning met Stone Impression Classic. Deze laminaatvloer biedt het uiterlijk van een echte stenen vloer zonder het moeizame leggen van zware massieve natuurstenen tegels. De mooi gevormde, grote tegels kunnen parallel of in wildverband worden gelegd en geven de laminaatvloer de indruk van een natuurgetrouw voegpatroon van een echte stenen vloer, wat een buitengewoon natuurlijk verschijningsbeeld oplevert.

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 22,45 p/m2

Krono Stone Impression 8457 Palatino Travertin

Krono Stone Impression 8457 Palatino Travertin

Krono Stone Impression 8457 Palatino Travertin . Breng een vleugje natuur in uw woning met Stone Impression Classic. Deze laminaatvloer biedt het uiterlijk van een echte stenen vloer zonder het moeizame leggen van zware massieve natuurstenen tegels. De mooi gevormde, grote tegels kunnen parallel of in wildverband worden gelegd en geven de laminaatvloer de indruk van een natuurgetrouw voegpatroon van een echte stenen vloer, wat een buitengewoon natuurlijk verschijningsbeeld oplevert.

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 16,95 p/m2

3 producten