Resultaat 1–24 van de 51 resultaten wordt getoond

Parador

Het merk Parador kenmerkt zich door haar bijzonder natuurlijk ogende en natuurlijk aanvoelende laminaatvloeren, die eenvoudig zelf te leggen zijn. De vloeren staan bekend om hun hoge belastbaarheid, vochtbestendigheid, onderhoudsvriendelijkheid en lange levensduur – zelfs bij intensief gebruik. De kwaliteit van Parador Vloeren ligt maar liefst 60% boven de Europese norm DIN EN 13329. Vandaar dat Parador op veel van haar vloeren 25 jaar garantie geeft.


Ecologisch verantwoord

Er is nog iets dat Parador onderscheidt van andere laminaat merken. Het restafval dat ontstaat tijdens het productieproces van de vloerplanken, wordt gerecycled om groene energie op te wekken. Dat maakt Parador tot een ecologisch verantwoord merk. Alle Parador laminaatvloeren zijn dan ook voorzien van het Blaue Engel keurmerk, het Duitse equivalent van het Milieukeurmerk.

Parador vloeren online bestellen

Of u nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of tijdloze vloer, in ons assortiment Parador laminaatvloeren vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Kies voor een glad geborstelde, zaagruwe of matte finish, in vrijwel elke gewenste maat. Bekijk op uw gemak het aanbod en profiteer van de scherpste prijzen!