Laminaat XXL Vitality Lungo

4 producten
Vitality Lungo 954 Copper Blond Oak

Laminaat XXL Vitality Lungo Copper Blond Oak

Laminaat XXL Copper Blond Oak is een product van Balterio. Vitality Lungo Copper Blond Oak laminaat is gemakkelijk plank voor plank te plaatsen dankzij het Balterio PressXpress systeem. De lange laminaat plank heeft een mat geborstelde structuur om een zo realistisch mogelijke uitstraling te verkrijgen. Vitality Lungo besteld u online bij Vloer en Gordijn.nl voor de laagst mogelijke prijs!

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 17,95 p/m2

Laminaat XXL Vitality Lungo Soncra Oak

Laminaat XXL Vitality Lungo Soncra Oak

Laminaat XXL Vitality Lungo 037 Soncra Oak is een product van Balterio. Vitality Lungo 037 Sanora Eik is gemakkelijk plank voor plank te plaatsen dankzij het Balterio PressXpress systeem. De lange laminaat plank heeft een mat geborstelde structuur om een zo realistisch mogelijke uitstraling te verkrijgen.

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 17,95 p/m2

Vitality Lungo 040 Burley Oak

Laminaat XXL Vitality Lungo Burley Oak

Laminaat XXL Vitality Lungo Burley Oak is een product van Balterio. Vitality Lungo Burley Oak laminaat is gemakkelijk plank voor plank te plaatsen dankzij het Balterio PressXpress systeem. De lange laminaat plank heeft een mat geborstelde structuur om een zo realistisch mogelijke uitstraling te verkrijgen. Vitality Lungo besteld u online bij Vloer en Gordijn.nl voor de laagst mogelijke prijs!

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 17,95 p/m2

Vitality Lungo 973 Eik Californië

Laminaat XXL Vitality Lungo Eik California

Laminaat XXL Vitality Lungo 973 Eik California is een product van Balterio. Vitality Lungo Eik California laminaat is gemakkelijk plank voor plank te plaatsen dankzij het Balterio PressXpress systeem. De lange laminaat plank heeft een mat geborstelde structuur om een zo realistisch mogelijke uitstraling te verkrijgen. Vitality Lungo besteld u online bij Vloer en Gordijn.nl voor de laagst mogelijke prijs!

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 17,95 p/m2

4 producten