Quick-Step Eligna Wide

  • Gratis kleurstalen
  • Laagste prijsgarantie
  • 600m2 showroom
betaalmethode
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Het Quick-Step Eligna laminaat is opvallend mooi, mede dankzij het uitstekende evenwicht tussen de lengte en de breedte van de plank. Quick-Step Eligna vloeren bestaan uit 8 millimeter dikke antistatische planken zonder V-groef, welke verkrijgbaar zijn in een breed scala aan kleuren. Door de grote verscheidenheid aan tinten in het oppervlak en de verschillen in licht en donker krijgt uw vloer de natuurlijke uitstraling van een echte houten parketvloer, terwijl de brede, uitgestrekte planken (1380 millimeter lang en 156 millimeter breed) een zacht en smaakvol effect creëren. Dankzij het unieke Uniclic® systeem van Quick-Step is deze vloer zeer eenvoudig zelf te leggen.

Toepassingen Quick-Step Eligna

Quick-Step Eligna laminaat is voorzien van de revolutionaire Scratch Guard technologie, wat deze vloer tot wel tien keer krasbestendiger maakt. Deze vloer is dan ook uitermate geschikt voor toepassingen in zwaar belopen ruimtes van het huis, zoals de woonkamer, de keuken en de slaapkamer. Ook is het geschikt voor normaal commercieel gebruik. De vloeren worden geleverd inclusief 25 jaar fabrieksgarantie.

Quick-Step Eligna vloeren online bestellen

Bij Vloer en Gordijn.nl bestelt u Quick-Step Eligna laminaat al vanaf € 24,25 per m2! Bekijk op uw gemak ons aanbod en profiteer van dat voordeel!


Zoekt u liever iets anders? Bekijk dan ons ruim assortiment Quick-step laminaat.