Quick-Step Lagune

1 producten
Quickstep Lagune UR1035 Vintage Eik Donkervernist

Quickstep Lagune UR1035 Vintage Eik Donkervernist

De Lagune-serie is speciaal ontworpen voor de badkamervloer, maar is door zijn speciale ontwerp ook geschikt voor andere kamers in uw woonhuis. Met antislip rubberen strip voor extra grip. Grote natuurlijke kleurvariatie (licht/donker) per decor. Snel en gemakkelijk zelf te plaatsen met Uniclic®.

Normale prijs: € 44,25

Special Price € 39,95 p/m2

1 producten
Sinds Quick-Step vijfentwintig jaar geleden haar eerste laminaatvloeren introduceerde, heeft het merk een solide reputatie op weten te bouwen; met Quick-Step bent u verzekerd van tijdloze schoonheid, een oog voor detail en een gemakkelijke installatie. De Quick-Step laminaatvloeren uit de Lagune serie zijn ideaal voor toepassingen in alle kamers van het huis – maar bij uitstek geschikt voor vochtige ruimtes. Quick-Step Lagune vloeren zijn geschikt voor de keuken, en zelfs voor de badkamer! De zwarte rubberen anti-slip strips geven deze laminaatvloeren het uiterlijk van een scheepsdek en zorgen voor extra grip. De planken hebben een dikte van 8 millimeter en kunnen ook toegepast worden in combinatie met vloerverwarming. Deze unieke scheepsdekvloeren zijn dankzij het unieke Uniclic® systeem van Quick-Step snel een eenvoudig zelf te plaatsen.

Assortiment Quick-Step Lagune

Quick-Step Lagune laminaat is verkrijgbaar in 5 verschillende kleurtinten: Palissander (zwartvernist), Eik (natuurvernist), Vintage Eik (donkervernist), Merbau en Teak grijs. Wanneer u twijfelt over welke kleur uw voorkeur heeft, kunt u ook proefstalen bij ons bestellen.

Quick-Step Lagune vloeren online bestellen

Heeft u altijd al laminaat in de keuken of de badkamer gewild? Neem dan op uw gemak een kijkje in ons assortiment Quick-Step Laguna vloeren en profiteer van de voordelige prijzen van Vloer en Gordijn.nl!


Zoekt u liever iets anders? Bekijk dan ons ruim assortiment Quick-step laminaat.