Toont alle 22 resultaten

Vitality is het zusje van het merk Balterio en biedt een schitterend assortiment aan zeer sterke laminaatvloeren van 8 millimeter dik, welke verrassend voordelig geprijsd zijn!

Comfort en gemak

Vitality laminaatvloeren zijn geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs, en bieden u al het comfort van een moderne vloer. Vitality laminaat is namelijk voorzien van hetzelfde slimme click systeem als Balterio, waardoor het dus gemakkelijk zelf te leggen is. Met een Vitality vloer bent u verzekerd van een uitstekend product met de kwaliteit die u van Balterio mag verwachten, voor een goedkopere prijs!

Vitality by Balterio vloeren online bestellen

Twijfelt u over welke kleur laminaat het mooist zal staan in uw interieur? Dan kunt u natuurlijk altijd een aantal proefstalen bij ons bestellen. U bent overigens ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Assen, waar u alle producten uit onze webshop rustig van dichtbij kunt bekijken en met elkaar kunt vergelijken. Heeft u uw keuze al gemaakt, dan kunt u uiteraard ook direct online bestellen. Zo makkelijk gaat dat bij Vloer en Gordijn.nl!

SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE