Legservice

6 producten
Laminaat leggen

Laminaat + overige plinten

Legservice voor het leggen van de ondervloer, het laminaat en het plaatsen van alle overige plinten zoals overzetplinten, hoge plinten en massieve plinten. Weet u niet de exacte maten neem dan contact op met de helpdesk of mail een plattegrond met de te leggen ruimte. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Indien gewenst kan er vooraf een afspraak gemaakt worden om de juiste aantal vierkante meters op te nemen en de ondervloer te inspecteren/beoordelen. De kosten hiervan bedragen €50, bij het doorgaan van de opdracht verrekenen wij dit bedrag.

€ 13,50
Vloerbedekking verlijmen

Tapijt of Vinyl geheel verlijmd

Onder Vloerbedekking verlijmen vallen alle tapijt en vinyl vloerbedekkingen. Onze ervaren stoffeerders komen de vloerbedekking vakkundig bij u installeren. De prijs is inclusief lijm en leggen. Weet u niet de exacte maten neem dan contact op met de helpdesk of mail een plattegrond met de te leggen ruimte. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Indien gewenst kan er vooraf een afspraak gemaakt worden om de juiste aantal vierkante meters op te nemen en de ondervloer te inspecteren/beoordelen. De kosten hiervan bedragen €50, bij het doorgaan van de opdracht verrekenen wij dit bedrag.

€ 5,00
PVC Vloer installeren compleet

PVC Vloer Installeren Compleet

PVC Vloer leggen inclusief het materiaal voor het egaliseren, de primer en lijm. Als u bij Vloer en Gordijn.nl een pvc vloer inclusief installatie besteld zal er eerst een afspraak gemaakt worden om de ondervloer te egaliseren. Vervolgens maakt de stoffeerder met u een afspraak om de PVC vloer te installeren. Weet u niet de exacte maten neem dan contact op met de helpdesk of mail een plattegrond met de te leggen ruimte. Wij maken graag een offerte op maat voor u. (Indien gewenst kan er vooraf een afspraak gemaakt worden om de juiste aantal vierkante meters op te nemen en de ondervloer te inspecteren/beoordelen. De kosten hiervan bedragen €50, bij het doorgaan van de opdracht verrekenen wij dit bedrag)

€ 19,95
6 producten