Legservice

6 producten
Legservice laminaat, ondervloer en plakplinten

Laminaat, ondervloer en plakplinten

Legservice voor het leggen van de ondervloer, het laminaat en het plaatsen van plakplinten. Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van deze service. Weet u niet de exacte maten neem dan contact op met de helpdesk of mail een plattegrond met de te leggen ruimte. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Indien gewenst kan er vooraf een afspraak gemaakt worden om de juiste aantal vierkante meters op te nemen en de ondervloer te inspecteren/beoordelen. De kosten hiervan bedragen €50,- Bij het doorgaan van de opdracht verrekenen wij dit bedrag. Let op: Deze prijs is exclusief materiaal. U dient het laminaat, en indien gewenst, de ondervloer en plakplinten mee te bestellen.

€ 11,00
Legservice laminaat, ondervloer + alle plinten

Laminaat, ondervloer + alle plinten

Legservice voor het leggen van de ondervloer, het laminaat en het plaatsen van alle overige plinten zoals overzetplinten, hoge plinten en massieve plinten. Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van deze service. Weet u niet de exacte maten neem dan contact op met de helpdesk of mail een plattegrond met de te leggen ruimte. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Indien gewenst kan er vooraf een afspraak gemaakt worden om de juiste aantal vierkante meters op te nemen en de ondervloer te inspecteren/beoordelen. De kosten hiervan bedragen €50,- Bij het doorgaan van de opdracht verrekenen wij dit bedrag. Let op: Deze prijs is exclusief materiaal. U dient het laminaat, en indien gewenst, de ondervloer en de plinten mee te bestellen.

€ 16,00
Tapijt of vinyl los leggen

Tapijt of vinyl los leggen

Legservice voor het los leggen van alle tapijt en vinyl vloerbedekkingen. Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van deze service. Weet u niet de exacte maten neem dan contact op met de helpdesk of mail een plattegrond met de te leggen ruimte. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Indien gewenst kan er vooraf een afspraak gemaakt worden om de juiste aantal vierkante meters op te nemen en de ondervloer te inspecteren/beoordelen. De kosten hiervan bedragen €50,- Bij het doorgaan van de opdracht verrekenen wij dit bedrag. Let op: Deze prijs is exclusief materiaal. U dient het tapijt of vinyl apart mee te bestellen.

€ 3,00
Legservice vinyl

Tapijt of vinyl verlijmen

Legservice voor het verlijmen van alle tapijt en vinyl vloerbedekkingen. Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van deze service. Vloer en Gordijn.nl adviseert vloerbedekkingen groter dan 30m2 geheel te verlijmen. Bij het gedeeltelijk plakken (alleen de randen) op de kale draagvloer of tussenvloer bestaat het risico, dat door door gebruik of vocht- en temperatuurverschillen de vloerbedekking krimpt of uitzet. Bij krimpen ontstaan kieren langs de muren, bij uitzetten veroorzaakt het bobbels in de vloerbedekking. Voor verlenging van de levensduur van uw vloerbedekking is het altijd aan te raden de vloerbedekking te verlijmen, ongeacht de afmeting van de vloerbedekking. Weet u niet de exacte maten neem dan contact op met de helpdesk of mail een plattegrond met de te leggen ruimte. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Indien gewenst kan er vooraf een afspraak gemaakt worden om de juiste aantal vierkante meters op te nemen en de ondervloer te inspecteren/beoordelen. De kosten hiervan bedragen €50,- Bij het doorgaan van de opdracht verrekenen wij dit bedrag. Let op: Deze prijs is exclusief materiaal. U dient het tapijt of vinyl apart mee te bestellen

€ 5,00
PVC-vloer compleet

PVC Vloer Installeren Compleet

PVC Vloer leggen inclusief het materiaal voor het egaliseren, de primer en lijm. Als u bij Vloer en Gordijn.nl een pvc vloer inclusief installatie besteld zal er eerst een afspraak gemaakt worden om de ondervloer te egaliseren. Vervolgens maakt de stoffeerder met u een afspraak om de PVC vloer te installeren. Weet u niet de exacte maten neem dan contact op met de helpdesk of mail een plattegrond met de te leggen ruimte. Wij maken graag een offerte op maat voor u. (Indien gewenst kan er vooraf een afspraak gemaakt worden om de juiste aantal vierkante meters op te nemen en de ondervloer te inspecteren/beoordelen. De kosten hiervan bedragen €50, bij het doorgaan van de opdracht verrekenen wij dit bedrag)

€ 19,95
Marmoleum legservice

Marmoleum leggen

Legservice voor het leggen van een marmoleum vloer. Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van deze service. Het leggen van marmoleum is namelijk specialistisch werk. In de meeste gevallen dient er eerst geëgaliseerd te worden. Kosten bedragen circa €11,- per m2. Dit is afhankelijk van het type ondervloer en hoe dik er geëgaliseerd dient te worden. Weet u niet de exacte maten neem dan contact op met de helpdesk of mail een plattegrond met de te leggen ruimte. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Indien gewenst kan er vooraf een afspraak gemaakt worden om de juiste aantal vierkante meters op te nemen en de ondervloer te inspecteren/beoordelen. De kosten hiervan bedragen €50,- Bij het doorgaan van de opdracht verrekenen wij dit bedrag. Let op: Deze prijs is exclusief materiaal. U dient het marmoleum los mee te bestellen.

€ 13,50
6 producten