Marmoleum VTwonen

18 producten
Marmoleum VTW01 Basalt

Marmoleum VTW01 Basalt

De Marmoleum VTW01 Basalt is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW017 Grind

Marmoleum VTW017 Grind

De Marmoleum VTW017 Grind is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW016 Kwarts

Marmoleum VTW016 Kwarts

De Marmoleum VTW016 Kwarts is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW015 Zand

Marmoleum VTW015 Zand

De Marmoleum VTW015 Zand is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW014 Gruis

Marmoleum VTW014 Gruis

De Marmoleum VTW014 Gruis is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW013 Steen

Marmoleum VTW013 Steen

De Marmoleum VTW013 Steen is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW012 Kiezel

Marmoleum VTW012 Kiezel

De Marmoleum VTW012 Kiezel is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW11 Lava

Marmoleum VTW11 Lava

De Marmoleum VTW11 Lava is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW10 Mergel

Marmoleum VTW10 Mergel

De Marmoleum VTW10 Mergel is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW09 Nikkel

Marmoleum VTW09 Nikkel

De Marmoleum VTW09 Nikkel is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW08 Lood

Marmoleum VTW08 Lood

De Marmoleum VTW08 Lood is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW07 Zilver

Marmoleum VTW07 Zilver

De Marmoleum VTW07 Zilver is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW06 Zink

Marmoleum VTW06 Zink

De Marmoleum VTW06 Zink is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW05 Tin

Marmoleum VTW05 Tin

De Marmoleum VTW05 Tin is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW04 Leem

Marmoleum VTW04 Leem

De Marmoleum VTW04 Leem is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW03 Duin

Marmoleum VTW03 Duin

De Marmoleum VTW03 Duin is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW02 Kalk

Marmoleum VTW02 Kalk

De Marmoleum VTW02 Kalk is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum VTW018 Klei

Marmoleum VTW018 Klei

De Marmoleum VTW018 Klei is een perfect voorbeeld van Nederlands design door VTwonen. De vloer heeft een unieke en levendige uitstraling, is eindeloos te combineren en heeft een lange levensduur. Het wordt 100% CO2 neutraal geproduceerd, dus als je voor deze vloer kiest, kies je altijd voor het milieu. Dat maakt deze serie mooi voor binnen en goed voor buiten. De dikte is 2.5 mm en de standaard breedte is 2.0 meter. De Marmoleum VTwonen serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

18 producten