Marmoleum Walton

15 producten
Marmoleum Walton 171 Cement

Marmoleum Walton 171 Cement

De Marmoleum Walton 171 Cement geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum Walton 3369 Titanium

Marmoleum Walton 3369 Titanium

De Marmoleum Walton 3369 Titanium geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum Walton 3368 Grey Iron

Marmoleum Walton 3368 Grey Iron

De Marmoleum Walton 3368 Grey Iron geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum Walton 3363 Lilac

Marmoleum Walton 3363 Lilac

De Marmoleum Walton 3363 Lilac geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum Walton 3355 Rosemary Green

Marmoleum Walton 3355 Rosemary Green

De Marmoleum Walton 3355 Rosemary Green geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum Walton 3360 Vintage Blue

Marmoleum Walton 3360 Vintage Blue

De Marmoleum Walton 3360 Vintage Blue geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum Walton 3370 Terracotta

Marmoleum Walton 3370 Terracotta

De Marmoleum Walton 3370 Terracotta geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum Walton 3353 Eggplant Purple

Marmoleum Walton 3353 Eggplant Purple

De Marmoleum Walton 3353 Eggplant Purple geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum Walton 3359 Bottle Green

Marmoleum Walton 3359 Bottle Green

De Marmoleum Walton 3359 Bottle Green geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum Walton 3358 Petrol

Marmoleum Walton 3358 Petrol

De Marmoleum Walton 3358 Petrol geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum Walton 3352 Berlin Red

Marmoleum Walton 3352 Berlin Red

De Marmoleum Walton 3352 Berlin Red geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum Walton 123 Black

Marmoleum Walton 123 Black

De Marmoleum Walton 123 Black geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum Walton 173 Paving

Marmoleum Walton 173 Paving

De Marmoleum Walton 173 Paving geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum Walton 186 Lead

Marmoleum Walton 186 Lead

De Marmoleum Walton 186 Lead geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

Marmoleum Walton 3367 Alloy

Marmoleum Walton 3367 Alloy

De Marmoleum Walton 3367 Alloy geeft een zachte en natuurlijke uitstraling aan uw ruimte. Deze vloer is 2.5mm dik en de standaard breedte is 2.0 meter. De duidelijke visuele kenmerken van Walton zijn gemakkelijk aan te passen naar de context waar in deze wordt gebruikt. Daarnaast heeft het een glad en minimalistisch oppervlak en is er sprake van bescheiden materiaalexpressie. De Marmoleum Walton serie koopt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

15 producten