Vloerverwarming / vloerkoeling

8 producten
HeatFoil

HeatFoil 10dB Ondervloer á 15m2

Heat-Foil® is een zeer stabiele en geluidreducerende ondervloer van 10dB voor click laminaat en lamelparket. Heat-Foil® heeft de volgende kenmerken: - is 1,2 mm dik - Lengte rol: 15m2 - is voorzien van een dampremmende folie met zelfklevende overlap. - is geschikt voor vloerverwarming en -koeling. - reduceert het loopgeluid met 24% t.o.v. de standaard wat uw wooncomfort sterk verbeterd. - is toepasbaar voor alle soorten clicklaminaat. Heat-Foil is 10 dB TÜV gecertificeerd met click laminaat en lamelparket. Dit certificaat is opvraagbaar bij de klantenservice.

€ 67,50
Quick-Step Sunheat Ondervloer

Quick-Step Sunheat Ondervloer

De Quick-Step Sunheat Ondervloer is een geluidsreducerende en nivellerende ondervloer. Het is speciaal ontwikkeld voor ruimtes die te maken hebben met zeer veel directe warmte of extreme temperatuurverschillen zoals in een serre. Perfect voor onder een PVC-click vloer. Het egaliseert de ondergrond, ondersteunt het kliksysteem en is geschikt voor vloerverwarming. Op een rol zit 10m2 en het heeft een dikte van 1.5mm. Deze ondervloer is niet geschikt voor plaatsing met PVC rigid. Bestel de Quick-Step Sunheat Ondervloer online extra voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

€ 88,95
Quick-Step Livyn Basic Ondervloer

Quick-Step Livyn Basic Ondervloer

De Quick-Step Livyn Basic Ondervloer helpt kleine onregelmatigheden te voorkomen, biedt een uitstekende akoestische isolatie (19dB) en vermindert krakende geluiden wanneer u over de vloer loopt. Perfect voor onder een PVC-click vloer. Het egaliseert de ondergrond, ondersteunt het kliksysteem en is geschikt voor vloerverwarming. Op een rol zit 15m2 en het heeft een dikte van 1.0 mm. Bestel de Quick-Step Livyn Basic Ondervloer online extra voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

€ 86,95
Quick-Step Rigid Vinyl TransitStop Ondervloer

Quick-Step Rigid Vinyl TransitStop Ondervloer

De Quick-Step Rigid Vinyl TransitStop Ondervloer gebruikt u alleen in combinatie met Quick-Step Rigid PVC vloeren. Deze ondervloer zorgt voor de beste geluidsisolatie voor de ruimte eronder. Het is NSG gecertificeerd, 10dB, en dus tevens geschikt voor appartementen. Op een rol zit 15m2 en het heeft een dikte van 2.0mm. Bestel de Quick-Step Rigid Vinyl TransitStop Ondervloer online extra voordelig bij Vloer en Gordijn.nl!

€ 114,95
8 producten