Renovatieplint

4 producten
Renovatieplint klassiek 85x22mm wit met uitsparing

Renovatieplint klassiek 85x22mm wit met uitsparing

De Renovatieplint klassiek 85x22mm wit met uitsparing is geschikt voor iedere ruimte! Het klassieke model heeft een afgeschuinde zichtzijde en heeft daardoor drie verschillende zijdes. Bij bepaalde lichtinvallen geeft dit een extra unieke dimensie. Het geeft de plint een modern, strak uiterlijk dat veelal wordt toegepast in een industrieel interieur. Deze plint is 85mm hoog en 22mm dik. Daarnaast heeft het een extra grote uitsparing van 13x60mm om eventuele kabels weg te werken. Renovatieplinten worden voornamelijk gebruikt bij verbouwingen en worden ook overzetplinten of holle plinten genoemd. Ze zijn de ideale oplossing wanneer oude plinten moeilijk verwijderd kunnen worden en u de vloer of muur niet wilt beschadigen. Met renovatieplinten kunt u de bestaande, oude plinten laten zitten en deze hier overheen monteren. U bespaart tijd en geld. Daarnaast heeft het een fijne vezelstructuur, waardoor het niet splintert en uw ruimte dus mooi en strak kan worden afgewerkt. Ze zijn niet voorzien van een folie, maar eenmaal gegrond en eenmaal voorgelakt met RAL9010. De standaardlengte is 240cm.

€ 15,00
Renovatieplint klassiek 120x22mm wit met uitsparing

Renovatieplint klassiek 120x22mm wit met uitsparing

De Renovatieplint klassiek 120x22mm wit met uitsparing is geschikt voor iedere ruimte! Het klassieke model heeft een afgeschuinde zichtzijde en heeft daardoor drie verschillende zijdes. Bij bepaalde lichtinvallen geeft dit een extra unieke dimensie. Het geeft de plint een modern, strak uiterlijk dat veelal wordt toegepast in een industrieel interieur. Deze plint is 120mm hoog en 22mm dik. Daarnaast heeft het een extra grote uitsparing van 13x90mm om eventuele kabels weg te werken. Renovatieplinten worden voornamelijk gebruikt bij verbouwingen en worden ook overzetplinten of holle plinten genoemd. Ze zijn de ideale oplossing wanneer oude plinten moeilijk verwijderd kunnen worden. Met renovatieplinten kunt u de bestaande, oude plinten laten zitten en deze hier overheen te monteren. U bespaart tijd en geld. Daarnaast heeft het een fijne vezelstructuur, waardoor het niet splintert en uw ruimte dus mooi en strak kan worden afgewerkt. Ze zijn niet voorzien van een folie, maar eenmaal gegrond en eenmaal voorgelakt met RAL9010. De standaardlengte is 240cm.

€ 20,00
Renovatieplint modern 90x18mm wit

Renovatieplint modern 90x18mm wit

De Renovatieplint modern 90x18mm wit is geschikt voor iedere ruimte! Het moderne model heeft een rechte vorm en geeft een strakke uitstraling aan uw interieur. Deze plint is 90mm hoog en 18mm dik. Daarnaast heeft het kabelgoot aan de achterzijde om eventuele kabels weg te werken. Renovatieplinten worden voornamelijk gebruikt bij verbouwingen en worden ook overzetplinten of holle plinten genoemd. Ze zijn de ideale oplossing wanneer oude plinten moeilijk verwijderd kunnen worden. Met renovatieplinten kunt u de bestaande, oude plinten laten zitten en deze hier overheen te monteren. U bespaart tijd en geld. Daarnaast heeft het een fijne vezelstructuur, waardoor het niet splintert en uw ruimte dus mooi en strak kan worden afgewerkt. Ze zijn niet voorzien van een folie, maar eenmaal gegrond en eenmaal voorgelakt met RAL9010. De standaardlengte is 240cm.

€ 12,50
Renovatieplint modern 120x18mm wit

Renovatieplint modern 120x18mm wit

De Renovatieplint modern 120x18mm wit is geschikt voor iedere ruimte! Het moderne model heeft een rechte vorm en geeft een strakke uitstraling aan uw interieur. Deze plint is 120mm hoog en 18mm dik. Daarnaast heeft het kabelgoot aan de achterzijde om eventuele kabels weg te werken. Renovatieplinten worden voornamelijk gebruikt bij verbouwingen en worden ook overzetplinten of holle plinten genoemd. Ze zijn de ideale oplossing wanneer oude plinten moeilijk verwijderd kunnen worden. Met renovatieplinten kunt u de bestaande, oude plinten laten zitten en deze hier overheen te monteren. U bespaart tijd en geld. Daarnaast heeft het een fijne vezelstructuur, waardoor het niet splintert en uw ruimte dus mooi en strak kan worden afgewerkt. Ze zijn niet voorzien van een folie, maar eenmaal gegrond en eenmaal voorgelakt met RAL9010. De standaardlengte is 240cm.

€ 15,00
4 producten