Novilon PVC Stroken

24 producten
Quickstep Impressive Ultra online bestellen?  √ Laagste prijsgarantie  √ Advies op maat √ Leg en installatieservice √ Gratis stalenservice √ Gratis thuisbezorgd

Novilon PVC Stroken w66161 Grijs steigerhout

De Novilon w66161 PVC strook Grijs steigerhout is een nieuw product van Forbo. De Novilon® pvc stroken collectie telt totaal 40 items, waaronder hout, steen en abstracte dessins. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Dat komt door de grootte van de stroken (120 x 20 cm en 100 x 15 cm) en het grote scala aan structuren. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print. De Novilon w66161 nu voor € 23,95 per m2.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66305 Licht Honing Eiken

Novilon PVC Stroken w66305 Licht Honing Eiken

Novilon PVC Stroken w66305 Licht Honing Eiken is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66306 Rustiek Donkergrijs Eiken

Novilon PVC Stroken w66306 Rustiek Donkergrijs Eiken

Novilon PVC Stroken w66306 Rustiek Donkergrijs Eiken is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66300 Natuurlijk Eiken

Novilon PVC Stroken w66300 Natuurlijk Eiken

Novilon PVC Stroken w66300 Natuurlijk Eiken is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken s67356 Warm Zandsteen

Novilon PVC Stroken s67356 Warm Zandsteen

Novilon PVC Stroken s67356 Warm Zandsteen is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken s67357 Grijs Zandsteen

Novilon PVC Stroken s67357 Grijs Zandsteen

Novilon PVC Stroken s67357 Grijs Zandsteen is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66163 Wit Steigerhout

Novilon PVC Stroken w66163 Wit Steigerhout

Novilon PVC Stroken w66163 Wit Steigerhout is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66162 Zwart Steigerhout

Novilon PVC Stroken w66162 Zwart Steigerhout

Novilon PVC Stroken w66162 Zwart Steigerhout is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66255 Licht Zeegrijs

Novilon PVC Stroken w66255 Licht Zeegrijs

Novilon PVC Stroken w66255 Licht Zeegrijs is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66257 Donker Zeegras

Novilon PVC Stroken w66257 Donker Zeegras

Novilon PVC Stroken w66257 Donker Zeegras is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66164 Blauw Steigerhout

Novilon PVC Stroken w66164 Blauw Steigerhout

Novilon PVC Stroken w66164 Blauw Steigerhout is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w60186 Licht Verweerd Eiken

Novilon PVC Stroken w60186 Licht Verweerd Eiken

Novilon PVC Stroken w60186 Licht Verweerd Eiken is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66154 Donkergrijs Geruwd Hout

Novilon PVC Stroken w66154 Donkergrijs Geruwd Hout

Novilon PVC Stroken w66154 Donkergrijs Geruwd Hout is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66065 Honing Eiken

Novilon PVC Stroken w66065 Honing Eiken

Novilon PVC Stroken w66065 Honing Eiken is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66064 Whitewash Eiken

Novilon PVC Stroken w66064 Whitewash Eiken

Novilon PVC Stroken w66064 Whitewash Eiken is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66066 Licht Grijs Eiken

Novilon PVC Stroken w66066 Licht Grijs Eiken

Novilon PVC Stroken w66066 Licht Grijs Eiken is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66078 Licht Eiken

Novilon PVC Stroken w66078 Licht Eiken

Novilon PVC Stroken w66078 Licht Eiken is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66082 Natuurlijk Grenen

Novilon PVC Stroken w66082 Natuurlijk Grenen

Novilon PVC Stroken w66082 Natuurlijk Grenen is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66085 Verweerd Grenen

Novilon PVC Stroken w66085 Verweerd Grenen

Novilon PVC Stroken w66085 Verweerd Grenen is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66150 Bruin Geruwd Hout

Novilon PVC Stroken w66150 Bruin Geruwd Hout

Novilon PVC Stroken w66150 Bruin Geruwd Hout is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66151 Licht Geruwd Hout

Novilon PVC Stroken w66151 Licht Geruwd Hout

Novilon PVC Stroken w66151 Licht Geruwd Hout is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66152 Grijs Geruwd Hout

Novilon PVC Stroken w66152 Grijs Geruwd Hout

Novilon PVC Stroken w66152 Grijs Geruwd Hout is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66153 Natuurlijk Geruwd Hout

Novilon PVC Stroken w66153 Natuurlijk Geruwd Hout

Novilon PVC Stroken w66153 Natuurlijk Geruwd Hout is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

Novilon PVC Stroken w66166 Groen Steigerhout

Novilon PVC Stroken w66166 Groen Steigerhout

Novilon PVC Stroken w66166 Groen Steigerhout is een nieuw product van Forbo uit Krommenier. Alle ontwerpen zijn uniek voor de Novilon® colelctie en is door Forbo in eigen huis ontwikkeld, dus made in Holland. De houtdessins doen volledig recht aan het hout waarop het ontwerp gebaseerd is. Elke pvc strook of tegel heeft een unieke tekening met levensecht reliëf, waardoor de vloer een extreem natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Dit wordt nog vergroot door de matheid van de Novilon pvc stroken. Hierdoor krijgt u een vloer die perfect lijkt op bijvoorbeeld een houten vloer, maar wel met de voordelen van pvc.. De noesten en nerven worden extra realistisch, omdat het reliëf gelijk loopt aan de print.

Normale prijs: € 29,95

Special Price € 23,95 p/m2

24 producten