Lussenpool (Bouclé)

6 producten
65 Terra

Lupine

Vrij dicht geweven bouclé tapijt. Door de dichte structuur is dit tapijt zeer geschikt als trapbekleding.

Normale prijs: € 89,95

Special Price € 62,95

Vanaf: € 0,63
95 Grijs

Tivoli

Ervaar de kracht van Tivoli Tapijt.. De robuuste speelsheid van de weefselstructuur, het trendy kleurenpallet en de goede prijs/kwaliteitsverhouding maken dit tapijt tot een klasse apart. Een stoer en sportief tapijt welke al uw woonwensen over de volle breedte vervult en bovendien ook projectmatig en op de trap toegepast kan worden.

Normale prijs: € 110,00

Special Price € 89,95

Vanaf: € 0,90
33 Beige

Maryland

Maryland is een frisé tapijt met een hoge aaibaarheidsfactor. Dit gevoel van zachtheid wordt bovendien versterkt door het geraffineerde uiterlijk van het tapijt. De Maryland is een charmant tapijt en verkrijgbaar in 15 warme sfeervolle kleuren. Ervaart u zelf hoe dit tapijt kan schitteren in uw interieur! Bij een friséstructuur zijn de polen doorgesneden maar is het tapijtgaren in elkaar gedraaid. De frisé dankt de levendige structuur aan het feit dat iedere pool afzonderlijk goed is te zien.

Normale prijs: € 139,95

Special Price € 111,59

Vanaf: € 1,12
93 Café Latte

Splendid

Zorgeloos genieten van het leven op Splendid tapijt. Een ware kleursensatie welke past bij iedere stijl van leven en iedere stijl van wonen. Een oersterk tapijt voor een ruimte waarin geleefd mag worden. Robuust en degelijk tegelijkertijd. Splendid is geschikt voor kantoren, slaapkamers, zwaar woongebruik, zwenkwielen en trappen in woonsituaties. Doordat het tapijt uit lusjes bestaat is dit tapijt extra sterk!

Normale prijs: € 159,95

Special Price € 111,95

Vanaf: € 1,12
Antraciet

Tapijt Ritmo Bouclé

Bouclé kamerbreed tapijt kan op nagenoeg iedere ondervloer worden aangebracht. Het is wel verstandig om een slechte ondervloer te egaliseren. Bouclé tapijt is een tapijtmateriaal waarbij het poolmateriaal wordt gevormd door poollussen die van gelijke hoogte zijn. Bouclé wordt ook lussenpool of loop-pile genoemd. Dit tapijt is vanwege zijn prijs/kwaliteit verhouding zeker een aanrader.

Normale prijs: € 59,95

Special Price € 37,95

Vanaf: € 0,38
48 chocolate

Tapijt Concerto

Een hoogwaardig frisé lussenpool met zijdeglans aspect. Het uitgebreide pallet aan hedendaagse kleuren biedt een ruime keuze aan tijdloos elegante tinten, die perfect bij de fijne structuur passen. Een ideaal tapijt voor vloeren die geluiddempend, comfortable en onderhoudsvriendelijk moeten zijn.

6 producten