Gordijnen met patroon

20 producten
Wood 35 Groen

Wood Overgordijnen

Dit gordijn is jacquard geweven en heeft een silhouet van een bos op een matte ondergrond; stijlvol en trendy. Overgordijn dat zeer soepel valt. Wood overgordijnen bestelt u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl.

Blomma

Overgordijn Blomma

Elegante kamerhoge overgordijnen met een bloemen motief. Deze gordijnen zijn kamerhoog gemaakt, dat betekend dat u geen naden ziet.

Normale prijs: € 54,50

Special Price € 34,95

Vanaf: € 0,35
Overgordijn Abstract

Overgordijn Abstract

Overgordijn met een abstract design.

Normale prijs: € 44,95

Special Price € 35,95

Vanaf: € 0,36
Vadain Overgordijn Liz

Overgordijn Liz

Normale prijs: € 57,95

Special Price € 42,95

Vanaf: € 0,43
Eijffinger Primo 2

Eijffinger Primo 2

Soepel vallend katoenen overgordijn van Eijffinger met vrolijke pastelkleurige patronen. Op de foto heeft het gordijn met de bloem kleurcode: Bloem 6816-2 en de stof met de streep kleurcode: Streep 6815-2

Eijffinger Primo 1

Eijffinger Primo 1

Soepel vallend katoenen overgordijn van Eijffinger met vrolijke pastelkleurige patronen. Op de foto heeft het gordijn met de bloem kleurcode: Creme 6814-4 en de stof waar de kussens van zijn gemaakt heeft kleurcode: Blauw 6816-3

Eijffinger Tempo

Eijffinger Tempo

Soepel vallend polyester overgordijn van Eijffinger met vrolijke grafische patronen. Deze stof is tevens vlamvertragend!

Eijffinger Ottava

Eijffinger Ottava

Soepel vallend polyester overgordijn van Eijffinger met vrolijke grafische patronen. Deze stof is tevens vlamvertragend!

Overgordijn Leaf

Overgordijn Leaf

Met haar mooie bladeren patroon past dit gordijn in ieder eigentijds interieur.

Overgordijn Inspire Me

Overgordijn Inspire Me

Prachtig overgordijn met stijlvol motief. Deze overgordijnen zijn jacquard geweven, dat betekend dat het motief zowel aan de voor en aan de achterzijde van de stof zichtbaar is.

Rood

Skin Velours

Overgordijn wat aanvoelt en eruit ziet als een velours met de print van een huid.

Crocodile 63 Beige

Lifestyle-Interior Crocodile

Soepel vallend zwaar overgordijn wat aanvoelt als een velours met een krokodillen print.

Castillo 20 Groen-Grijs

Castillo

Normale prijs: € 38,95

Special Price € 25,95

Vanaf: € 0,26
27 Mos

Ensemble Overgordijnen

Prachtig overgordijn met stijlvol bloemenmotief. Deze overgordijnen zijn jacquard geweven, dat betekend dat het motief zowel aan de voor en aan de achterzijde van de stof zichtbaar is.

Overgordijn Beeldig

Overgordijn Beeldig

Polyester is een veelgebruikte synthetische vezel met een hoge slijtweerstand, een goede stabiliteit en hoge lichtechtheid. Polyester wordt geproduceerd vanuit aardolie. Een dikke, vloeibare massa wordt door spindoppen geperst zodat een mogelijk eindeloos lange filament/vezel ontstaat. In tegenstelling tot natuurlijke vezels verkleurd een polyester gordijn minimaal.

42 Summer

Lethem-Vergeer Lulu

Soepel vallend katoenen overgordijn van Lethem-Vergeer met vrolijke patronen. De achterkant van dit gordijn is wit effen.

20 producten