Bezorginging en levertijd

Bezorging

Raamdecoratie en vloerbedekkingen in Nederland en België worden boven €150 gratis bij u thuis bezorgd. Onder €150 rekenen wij €15 verzendkosten. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook ophalen in onze winkel in Assen of Groningen.

Levertijd

Bij de betreffende producten staat de levertijd vermeld. Gemiddeld duurt een levering voor vloerbedekkingen 2-3 werkdagen en voor raamdecoratie 10 werkdagen. Indien een product niet voorradig is zullen wij contact met u opnemen.

Afleveren op de waddeneilanden:

Bezorging op de waddeneilanden is mogelijk in overleg. Het kan mogelijk zijn dat er achteraf, na uw bestelling, bezorgkosten in rekening gebracht worden. Deze kosten worden altijd vooraf met u besproken.

Afleverdatum en -tijd

Vloerenbedekkingen worden per vervoerder bij u aangeboden of u kunt deze ophalen in onze winkel in Assen.

Op het bestelformulier kunt u een gewenste leverdatum aangeven. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. U krijgt de leverdatum vervolgens van ons per mail bevestigt. De bezorgdatum wordt in overleg met u afgesproken, helaas kunnen wij niet aangeven op welk tijdstip de chauffeur bij u is. De chauffeur belt u wel 30-60 minuten voor aflevering even op zodat u weet dat hij eraan komt.

Nederland

Vloerbedekkingen kunnen in Nederland dagelijks afgeleverd worden van maandag t/m vrijdag. Het is niet mogelijk om een exact tijdstip in te plannen op de dag van aflevering, wel kunt u in overleg met de klantenserice een zogenoemde tijdzending aanvragen. Tegen een extra bezorgvergoeding kunnen wij de goederen voor 10.00 uur of 12 uur s’morgens bij afleveren, neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Gordijnen worden verzonden via Post NL. Indien u niet thuis bent zal de bezorger opnieuw het pakket bij u aanbieden of kunt u het ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

België en Luxemburg

Vloerbedekkingen kunnen in België en Luxemburg afgeleverd worden van maandag tot en met vrijdag. Het is niet mogelijk om een exact tijdstip in te plannen op de dag van aflevering, wel kunt u in overleg met de klantenserice een zogenoemde tijdzending aanvragen. Tegen een extra bezorgvergoeding kunnen wij de goederen voor 10.00 uur of 12 uur s’morgens bij afleveren, neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Gordijnen worden verzonden via Post NL. Indien u niet thuis bent zal de bezorger opnieuw het pakket bij u aanbieden of kunt u het ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Indien u niet thuis bent

Komt onze chauffeur en bent u op de afgesproken datum niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak gemaakt te worden. Hiervoor wordt €30 extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.