Over Ons

Steeds meer mensen oriënteren zich eerst op het internet en bestellen vervolgens de benodigde producten. In 2011 is Vloer en Gordijn.nl daarom begonnen met het online verkopen van vloerbedekking en raamdecoratie. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een serieuze partner in het leveren van deze producten voor de particuliere en projectmarkt in heel Nederland en België. 

Bezoek nu ook onze winkel in Assen!

Onze allereerste Vloer en Gordijn.nl is in 2014 geopend in Assen. 600 m2 inpsiratie op het gebied van vloerbedekking en raamdecoratie. De producten die in onze webshop vermeld staan kunt u hier voelen, bekijken en beleven. We hebben een ruime voorraad laminaat v.a. € 7,95 pm2, tapijt, vinyl, en marmoleum v.a. € 2.50 pm2 en karpetten v.a. € 65 op voorraad. Indien gewenst kunt u de producten dus direct meenemen. Onze winkel is dagelijks geopend van maandag t/m zaterdag. Wij heten u van harte welkom. 

Vloer en Gordijn.nl biedt u de mogelijkheid om online producten op het gebied van woninginrichting te bekijken, combineren en te bestellen. De collectie van Vloer en Gordijn.nl bestaat uit stijlvolle en sfeervolle gordijnen en inbetweens die speciaal voor u op maat gemaakt worden. Daarnaast bieden wij comfortabele vloerbedekkingen aan zoals PVC Vloeren, marmoleum, tapijt, laminaat en Novilon vinyl. Onze diverse producten zijn in iedere interieurstijl toepasbaar. Van onze mooie PVC vloeren in een modern interieur tot een elegant overgordijn in een romantisch interieur. Bekende merken als Quick-Step, Balterio, Krono en Meister laminaat, Novilon vinyl, Parade en Boneparte Tapijt, Heuga en Moduleo PVC zijn in ons collectie opgenomen.

Aantrekkelijk geprijsd, vakkundig gelegd en gratis bezorgd vanaf €100
Doordat de vraag en daardoor de verkopen op internet toenemen, willen wij de klant iets meer bieden dan alleen de goedkoopste vloeren en/of gordijnen. Natuurlijk zijn wij met onze prijzen zeer concurrend maar waar het ons vooral omgaat is dat u kunt vertrouwen op een goed product, goed advies en indien gewenst een vakkundige installatie van het product. Een nieuwe vloer of gordijnen aankopen doet u immers niet elke dag en omdat veel producten speciaal op maat gemaakt worden dient het hele proces juist te verlopen. Twijfelt u over de kleur of uitstraling van het product? Vraag dan een gratis zichtstaal aan, deze ontvangt u binnen enkele dagen thuis.

Bestellen doet u gemakkelijk via onze webshop of in onze winkel in Assen. Tijdens het bestellen kunt u altijd de bestelhulp raadplegen voor extra informatie of contact opnemen met onze klantenservice. Uw bestelling wordt door onze eigen vrachtwagens of contract vervoerder gratis bij u thuisbezorgd in Nederland én België vanaf  €100. Indien gewenst kunt u tevens uw vloerbedekkingen laten installeren door onze vakkundige stoffeerders. Zo weet u zeker dat het product op de juiste manier gelegd of geplaatst wordt.

Wilt u meer infomatie, een offerte of advies op maat? Neem dan contact op met onze helpdesk of bezoek onze winkel in Assen, onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Vloer en Gordijn.nl
Ketellapperstraat 3K
9403 VS  ASSEN (NL
Telefoon: +31 (0)592421214 of +31 (0)502600289
Email: info@vloerengordijn.nl

Openingstijden winkel:
Ma: 13.00 uur t/m 18.00 uur
Di t/m Vr: 10.00 uur t/m 18.00 uur
Zat: 10.00 uur t/m 17.00 uur

Telefonisch bereikbaar:
Ma t/m Zat: 9.00 uur t/m 18.00 uur