Rechte folieplint 70x14 beuken licht PPC 27023

Bereken uw prijs

Onze prijs

Prijs:

€ 7,75
Op voorraad
SKU
27023

Proefstalen aanvragen

Offerte aanvragen

 
  • Grootste collectie
  • Laagste prijsgarantie
  • Snelle levertijd

Met deze strak vormgegeven MDF folieplint van 70x14 mm overbrug je eenvoudig de zwelruimte van je PVC- of laminaatvloer.

De strakke, rechte lijnen van de MDF folieplint zorgen voor een nette en naadloze overgang tussen vloer en muur, waardoor de ruimte een gevoel van voltooiing krijgt. De folieafwerking geeft de plint een glad en uniform uiterlijk, waardoor het gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is, terwijl het ook een mooie, gelijkmatige afwerking biedt die past bij verschillende interieurstijlen.

Naast het verbeteren van de esthetiek van een ruimte, biedt een rechte MDF folieplint ook bescherming voor de randen van de vloer. Het beschermt tegen beschadigingen door dagelijkse activiteiten zoals stofzuigen, vegen of het verplaatsen van meubels, waardoor de levensduur van zowel de vloer als de muur wordt verlengd.

De folieplinten kunnen eenvoudig bevestigd worden door middel van schroeven, lijm of met de onzichtbare montageclips die apart kunt bijbestellen. De hoeken werkt u af met vierkante hoekstukjes of u zaagt de plint netjes in verstek. Rechte folieplint 70x14 beuken licht PPC 27023 besteld u online voordelig bij Vloer en Gordijn.nl.

Hulp nodig bij bestellen? Bel onze helpdesk: +31 (0)50 2600 289

 

Specificaties

Specificaties
Lengte in cm 240 cm

Gerelateerde producten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.